
Карамельно-грушеве масло
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сік яблучний Наш Сік 200мл
50 мл
Лимон
100 г
Груша
7 кг
Цукор Ваш Цукор 10кг
600 г
Спеція Горіх мускатний мелений
1 ч.л.
Сіль Єгипет
1 ч.л.
Етапи приготування
01
У великій каструлі змішати яблучний сік і 4 столові ложки лимонного соку.
02
Очистити груші по одній і видалити насіння. Порізати на невеликі шматочки і викласти в сік. Поставити приблизно на 15 хвилин на середній вогонь, помішувати. Злегка зменшити вогонь, накри кришкою і варити ще 20 хвилин, поки груші не стануть дуже м'якими.
03
Зняти з вогню і пресом для кртоплі перетворити масу в пюре. Додати решту лимонного соку, мускат, цукор і сіль. Довести до кипіння на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Злегка зменшити вогонь і варити не закриваючи кришкою, приблизно 1 годину, поки маса не загусне і об'єм не зменшиться до 8 склянок.
04
Викласти грушеве масло в 8 півлітрових банок, залишаючи зверху місце, і щільно закрити гарячими кришками. Поставити в каструлю з киплячою водою на 10 хвилин. Охолодити і поставити в темне прохолодне місце.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)