
Млинці з оселедцем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Оселедець Banga копчене філе в олії 170г
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
3 шт.
Яйце куряче С0 1шт
7 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
2 ч. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
250 г.
Вода негазована Аквуля 2л
500 мл.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл.
Етапи приготування
01
Змішати в мисці борошно, вбити 2 яйця, додати дрібку солі, влити воду, замісити тісто. Залишити на 10 хвилин у холодильнику.
02
На розігрітій сковороді в рослинній олії обсмажити 16 млинців із приготованого тіста.
03
Очистити рибу від кісток і шкірки, перемолоти через м'ясорубку, також пропустити очищену цибулю.
04
Відварити 5 яєць, остудити, очистити і дрібно нарізати. Додати в рибний фарш, приправити перцем і оцтом.
05
Викласти на кожен млинець начинку з рибного фаршу, згорнути в конверт. Викласти на тарілку і при бажанні змастити майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)