
Баклажани з кускусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кускус Fine Life 800г
200 г.
Баклажан
4 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 шт.
Перець червоний
1 шт.
Перець зелений
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Зелень мікс 100г
2 ст. л.
Сир твердий Грана Падано 32%
80 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Часник
1 зуб.
Етапи приготування
01
Кускус відварити в підсоленій воді до готовності.
02
Баклажани помити, обсушити, розрізати уздовж. Вийняти м'якоть, залишивши борти і посолити.
03
Зелену цибулю і часник почистити, дрібно нарізати кружечками і підсмажити на оливковій олії. М'якоть баклажанів подрібнити і додати до цибулі.
04
Перець помити, розрізати навпіл, видалити серцевину і нарізати невеликими шматочками. Також додати до цибулі і баклажанів.
05
Смажити 2 хвилини, постійно помішуючи. Посолити і поперчити. Додати кускус і тушкувати ще 2 хвилини.
06
Половинки баклажанів наповнити начинкою з овочів і кускусу, посипати тертим сиром і поставити в духовку на 30 хвилин при температурі 180˚С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)