
Салат зі спаржі, картоплі та авокадо
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
100 г.
Картопля фасована
440 г.
Салат Vita Verde Яскравий 120г
50 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
50 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
10 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Спаржа зелена 250г
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, відварити, злити воду. Охолодити картоплю, а потім очистити і нарізати скибочками або кубиками. Яйця відварити, охолодити, очистити і нарізати скибочками або кубиками.
02
Спаржу помити, обсмажити кілька хвилин. Авокадо розрізати, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками або скибочками. Зелень помити, просушити і подрібнити.
03
Бальзамічний оцет, оливкова олія і цукор змішати. Змішати всі інгредієнти, додати заправку і акуратно перемішати. Листя салату помити, просушити, покласти на тарілки. На листя викласти салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)