
Яблучно-горіховий пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Волоський горіх
250 г,
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
3 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Борошно 7 1кг
3 стакана
Цукор Ваш Цукор 10кг
380 г.
Кориця Еко мелена 20г
2 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Спеція Перець білий мелений
0,5 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
50 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У невеликій мисці змішати борошно, розпушувач, сіль і сухі імбир, корицю, мускатний горіх, перець і гвоздику.
02
Соняшникову олію змішати з цукром і збити міксером на середніх оборотах.
03
Потім поступово додавати по одному яйцю до масла з цукром, продовжуючи збивати на середніх оборотах.
04
Яблука очистити від шкірки і кісточок і нарізати кубиками. Горіхи очистити від шкірки і подрібнити.
05
Після чого додати сухі інгредієнти до збитої суміші і добре перемішати.
06
Потім до тіста додати шматочки яблук і подрібнені горіхи і знову перемішати.
07
Готове тісто викласти у форму для випікання, яку змастити соняшниковою олією і злегка присипати борошном.
08
Форму поставити в розігріту до 170°C духовку приблизно на 1 годину.
09
Коли пиріг буде готовий, вийняти його з духовки і залишити остигати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)