
Аджика з яблуками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
2,5 кг.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
1 кг.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 кг.
Морква
1 кг.
Перець гіркий Хуторок маринований 370г
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
1 ст.
Сіль Єгипет
3 ст. л.
Часник
200 г.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ст.
Етапи приготування
01
Помідори, солодкий перець, яблука, моркву, гіркий перець очистити, потім помити. Порізати на шматочки. Подрібнити в м'ясорубці. Додати 200 гр. цукру, солі, рослинної олії. Перемішати.
02
Суміш вилити в каструлю. Поставити на вогонь. Варити 30 хвилин. Пропустити через прес очищений часник в аджику. Продовжити варити ще 20 хвилин.
03
По закінченню варіння, влити 1 склянку оцту. Варити ще 10 хвилин. Розлити у банки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)