
Аджика з кабачків
Класична аджика прийшла в нашу кухню з далекої Абхазії. Там вона з самого початку готувалася з часнику, перцю і спецій. Але проходить час, винаходиться багато нових рецептів страв і багато господинь теж вирішили не зупинятися на досягнутому. І трішки видозмінили класичний варіант аджики. Тому сьогодні ми маємо такий прекрасний привід, щоб запропонувати вам рецепт аджики з кабачків. І помідори, і кабачки дуже корисні і смачні. І це не дивно, адже, велика кількість пектинів і клітковини, що містяться в цих овочах, стимулює і прискорює процес травлення. А смак аджики виходить дуже ніжний і ні з чим незрівнянний. Всі ці переваги повинні переконати вас у правильності обраної вами страви.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
3 кг.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
250 мл.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
10 ст. л.
Сіль Єгипет
3,5 ст. л.
Оцет Столовий 9% 1л
4,5 ст.
Часник
2 шт.
Кріп 70г
1 пуч.
Перець чилі червоний
1 шт.
Етапи приготування
01
Кабачки очистити, подрібнити блендером і дати настоятися 2 години.
02
Потім додати в пюре томатну пасту, олію, розведені в 1 ст. води.
03
Часник, петрушку і червоний перець подрібнити в бледері і додати до кабачків. Також додати оцет і сіль.
04
Варити аджику 10 хвилин.
05
Готову аджику розкласти по банках і закатати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







.png)
.png)
.png)
.png)
















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)