
Желе з цитрусових з горілкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
3 шт.
Апельсини 1кг
3 шт.
Лайм
3 шт.
Желе Еко Вишня 81г
3 шт.
Горілка Хортиця Класична 40% 0,5л
1 ст.
Вода негазована Аквуля 2л
3 ст.
Етапи приготування
01
Візьміть кожен лимон (апельсин, лайм) і поріжте його навпіл, але не прорізайте до кінця. Пальцями обережно і повільно витягніть всю м'якоть так, щоб залишилася шкірка. Це дійсно займає трохи часу, але воно того варте.
02
Помістіть цитрусові шкірки у форму для випічки так, щоб вони щільно прилягали один до одного. Відкладіть в сторону.
03
У великій мисці змішайте желе з окропом, поки воно не розчиниться. Вмішайте горілку, охолоджену воду іобережно вилийте це все у шкірочки.
04
Охолодіть заповнені шкірки і акуратно наріжте на часточки гострим ножем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)