
Домашній хліб з родзинками і корицею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
0,5 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Кориця Еко мелена 20г
1 ст. л.
Родзинки
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Молоко нагріти в каструлі, додати в нього 1 ст. л. цукру і дріжджі. Перемішати. Залишити на 10 хвилин.
02
У миску просіяти борошно, додати сіль. Вершкове масло кімнатної температури нарізати шматочками, додати в борошно, вбити яйце, влити молочну суміш. Перемешать, додати родзинки. Замісити тісто.
03
Корицю змішати з 2 ст. л. цукру. Розкачати тісто, змастити молоком. Посипати тісто сумішшю цукру і кориці, згорнути тісто, викласти у форму для випікання. Залишити на 1-1,5 години в теплому місці. Випікати 40-50 хвилин, у попередньо розігрітій духовці до температури 180ºС.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)