
Трикутнички з капустою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
2 ст.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g
10 г.
Salt Egypt
0,25 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
0,5 ст.
Shredded Young White Cabbage
500 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Preparation steps
01
У мисці розвести дріжджі в теплій воді. Додати сіль, цукор і 2 яйця. Всипати борошно. Замісити тісто, додати рослинну олію, прибрати тісто в тепле місце.
02
Нашаткувати капусту, викласти в каструлю, поставити на вогонь, варити 15-20 хвилин.
03
У сковороду викласти нарізану цибулю півкільцями, вбити 2 яйця. Капусту остудити, додати в сковороду до цибулі і яйєць, посолити за смаком, обсмажити до готовності.
04
Тісто розділити на кілька рівних частин, скачати їх у кульки. Через 2 хвилини розкачати в коржі. У центр кожного коржика викласти начинку, згорнути три краї коржа під кутом 45°, щоб вийшов трикутник. Викласти готові трикутнички на деко, змащене маслом, швом донизу. Дати настоятися 10-15 хвилин, потім відправити в духовку на 10-15 хвилин при температурі 230-240°C. Готові трикутнички змастити олією.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)