
Рис для суші в мультиварці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zhmenka Sushi Rice 1kg
2 ст.
Akvulya Still Water 2l
2,5 ст.
Akura Rice Vinegar 200ml
2 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
1 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Preparation steps
01
Промити ретельно рис в холодній воді. Рекомендується замочити спеціальний рис для суші на 20-30 хвилин, а якщо простий круглозернистий, то краще не замочувати.
02
Помістити крупу в чашу мультиварки і влити потрібну кількість холодної води.
03
Встановити автоматичний режим «рис» або «гречка» або спочатку включити режим «випічка» на 10 хвилин, а потім продовжувати приготування в режимі "тушкування" 20 хвилин. Кришку мультиварки не відкривати.
04
Поки вариться рис, підготувати соус з рисового оцту, соєвого соусу і цукру. Перемішати інгредієнти і трохи нагріти, наприклад, в мікрохвильовій печі. У готовий рис влити соус і перемішати. Рис для суші готовий до використання.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)