
Перець фарширований
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kamis Sweet Red Pepper 20g
10 шт.
Carrots
500 г.
Young Onions
500 г.
Iberica Garlic Cloves 100g
3 шт.
Parsley Root
250 г.
KhMZ Sour Cream 20%
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Kamis Black Pepper Pea Spices
10 шт.
Dill 70g
25 г.
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
250 г.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
250 г.
Tomato
1 кг.
Bay Leaf
2 шт.
Preparation steps
01
Приготувати фарш. Корені порізати на дрібну соломку, цибулю порізати. Обсмажити корені та цибулю в олії до золотистого кольору, посолити, поперчити товченим перцем, покласти лавровий лист, половину січеної зелені. Залити перці окропом, накрити кришкою та дати охолонути.
02
Почистити перці зсередини, заповнити фаршем. Поставити заповнені перці в кастрюлю фаршем вгору, залити пропущеним через м'ясорубку помідорами, олією, посолити, покласти лавровий лист та поставити на середній вогонь.
03
Коли сік увариться та зверху буде червона олія, зняти перець з вогню, додати до нього товчений часник. Перець, що охолонув перекласти в глибоку тарілку, зверху посипати зеленню, що залишилася.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)