
Гарбузовий торт
Плід гарбуза надзвичайно корисний для людського організму. Оскільки тушкований гарбуз зберігає всі свої корисні речовини, дієтологи радять готувати його саме таким чином.
Гарбузовий торт - це яскравий і веселий десерт. Завдяки своєму головному компоненту страва дуже солодка. Якщо все-таки торт вийде недостатньо солодким, ви можете додати на шматочок десерту трохи меду.
Така страва порадує і око, і шлунок, і підніме настрій. Пам'ятайте, що наш організм любить нас так само, як і ми любимо його . Тому подаруйте йому трохи радості, і життя ваше буде таким ж яскравим, як і шматочок гарбузового торта.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
1 кг.
Akvulya Still Water 2l
3 ст. л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 ст. л.
Homemade Butter
100 г.
Borges Apple Vinegar 250ml
2 ст. л.
7 Flour 1kg
250 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Preparation steps
01
Муку просіяти, додати яйце, масло, яблучний оцет, воду. Замісити тісто, покласти в холодильник на 30 минут.
02
В цей час приготувати крем. Гарбуз тушити з вершками до м'якості, додати цукор і корицю, збити.
03
Тісто розподілити по формі тонким шаром, викласти крем. Випікати 40 хвилин на середньому вогні.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)