
Картопля "Дофінуаз"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
1 кг.
Armando Cheddar Cheese
200 г.
Homemade Butter
20 г.
Garlic
1 зубчик
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Eco Ground Nutmeg
0.5 ч. л.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
0.5 ч. л.
Parsley 70g
за смаком
Preparation steps
01
Почистити і нарізати картоплю тонкими кільцями.
02
У глибоку каструлю влити вершки, молоко, потім посолити, додати картоплю. Довести до кипіння і потримати на вогні приблизно 1-2 хвилини.
03
Почистити часник і розрізати його навпіл.
04
Форму для запікання натерти часником, залишки часнику додати в каструлю до картоплі.
05
Сир потерти на крупній терці.
06
Змастити форму вершковим маслом і викласти в неї шарами картоплю. Кожен шар посипати мускатним горіхом і сиром. Залишити частину сиру для верхнього шару.
07
Влити в форму вершки з молоком з каструлі, додати ще трохи мускатного горіха і посипати сиром, що залишився. Верхній шар сиру повинен бути найбільшим.
08
Відправити форму в заздалегідь розігріту до 190°С духовку. Готувати 40 хвилин.
09
Готову страву посипати петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)