
Картопляний салат із креветками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
60 г.
Pickled Cucumbers
40 г.
Shrimps 90/120
60 г.
Pink Tomato in Packing
30 г.
Veres Green Peas 210g
30 г.
Vita Verde Bright Lettuce 120g
40 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
20 г.
Salvest Ketchup 530g
10 г.
Fresh Greens Mix 100g
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками. Огірки нарізати кубиками.
02
Креветки відварити в підсоленій воді близько 3-4 хвилин. Помідори помити і нарізати кубиками. Листя салату помити, просушити і порвати руками.
03
З горошку злити рідину. Змішати всі інгредієнти, додати кетчуп, майонез, сіль, перець і обережно перемішати. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Перед подачею салат трохи охолодити і прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)