
Пиріг із лаваша з фаршем у мультиварці
Напевно, не варто вам нагадувати, наскільки корисно готувати страви в мультиварці. По-перше, вона зберігає всі корисні властивості страви, при цьому смак кожного інгредієнта не зміниться. По-друге, це дуже економить ваш дорогоцінний час. Адже можна поставити пиріг випікатися, а в цей час зайнятися своїми справами. Або взагалі приготувати його з вечора, а подавати вранці. У мультиварці навіть такий простий пиріг з фаршу і лаваша вийде дуже смачним. Незвичайним в цьому рецепті є те, що спочатку потрібно зробити окремі рулети, а скріпить це все в одне ціле заливка з яєць і соусів. Це дуже ситна страва, яка припаде до смаку всім вашим рідним.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pita 300g
1 уп.
Minced Pork
300 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Salvest Ketchup 530g
50 г.
KhMZ Sour Cream 20%
50 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
50 г.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
У м'ясний фарш додати дрібно нарізану цибулю, сіль, перець за смаком. Кожен лист лаваша намазати фаршем, скрутити рулетом.
02
Зробити заливку з яєць, майонеза, кетчупу та сметани.
03
Каструлю мультиварки намастити маслом, викласти рулети, згорнувши їх равликом. Залити готовою заливкою і посипати тертим твердим сиром.
04
Випікати пиріг при режимі «випічка» 60 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)