
Лахмаджун
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
1 ст.
Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g
1 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Salt Egypt
2 ч. л.
7 Flour 1kg
2 ст.
Minced Pork
350 г.
Onion
1 шт.
Parsley 70g
1 пуч.
Homemade Butter
75 г.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Sliced Red Paprika
2 ч. л.
Hot Pepper
1 шт.
Milk 2.5% 900g
0, 5 ст.
Preparation steps
01
Дріжджі розчинити в теплій воді, додати цукор. Залишити на 10 хвилин.
02
Борошно просіяти, додати сіль, влити дріжджі. Поставити в тепле місце на 40 хвилин.
03
Розділити тісто на невеликі шматочки, надавши кожному форму м'ячика і залишити на 30 хвилин.
04
Для начинки у фарш додати перекручені на м'ясорубці цибулю, петрушку, томати, 2 види перцю, масло. Також посолити.
05
Потім кожен шматочок тіста розкачати величиною з тарілку. Після цього викласти кожен шматочок тіста, змащений зверху маслом на деко. На тісто викласти тонким шаром 1-1,5 ст. л. начинки і розрівняти.
06
Пекти потрібно 5-6 хвилин при температурі 200°С.
07
Готові лахмаджуни згорнути рулетом й вичавити на них лимонний сік.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)