
Казан-кабоб з цибулею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
600 г.
Packed Potatoes
1000 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
250 мл.
Salt Egypt
За смаком
Prypravka Cumin Seasoning
За смаком
Preparation steps
01
Розжарити рослинну олію в казані або в каструлі з подвійним дном. Картоплю, діаметром 5-7 см., почистити і цілою обсмажити з усіх боків на великому вогні до хрусткої скоринки. Після викласти обсмажену картоплю в будь-який інший посуд і дати олії в казані трохи охолонути.
02
Крупно нарізати м'ясо і цибулю.
03
М'ясо покласти в казан і обсмажувати на великому вогні, а потім так само викласти. Обсмажити в казані цибулю, додати до неї м'ясо і трохи води. Накрити кришкою і томити на слабкому вогні 30 хвилин.
04
Після викласти картоплю на м'ясо і томити під кришкою ще 20 хвилин.
05
Готовий казан-кабоб викласти на блюдо, прикрасивши зеленню, свіжими овочами або просто ріпчастою цибулею, тонко нарізаним кільцями.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)