
Холодний суп із авокадо
Хто сказав, що перші страви обов'язково повинні бути гарячими? Цілком доречними в спекотний літній день будуть і прохолодні страви. Вони набагато краще втамовують спрагу, адже їсти рідкі страви потрібно цілий рік. Суп виходить дуже ніжний і м'який, але в той же час дуже ароматний (а це саме те, що потрібно спекотного літа). За вашим бажанням він може стати і гострим, якщо додати спеціальні спеції. Перед подачею на стіл ви можете посипати зверху супу зелень, за бажанням додати сметану або якийсь соус. Він цілком зійде як для домашнього обіду в колі сім'ї, так і як страва гостям. Адже якщо його добре прикрасити, то можна подавати і за святковий стіл.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Avocado 500g
2 шт.
Pickled Cucumbers
1 шт.
Pink Tomato in Packing
1 шт.
Cilantro 70g
1 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
за смаком
Zucchini
1 шт.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
100 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
6 ст. л.
Preparation steps
01
У чашу блендера додати 1 авокадо, огірок, помідор і кінзу. Подрібнити. Обережено додавати воду, доводячи до стану супу.
02
Викласти масу з чаші блендера в миску.
03
Нарізати авокадо, яке залишилося, невеликими кубиками, додати в миску із супом. Додати також в суп нарізані цукіні, цибулю і кукурудзу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)