
Часникові пампушки
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
400 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
10 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
6 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Salt Egypt
2 ч. л.
Garlic
5 зубчиків
Akvulya Still Water 2l
250 мл.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Розчинити дріжджі, цукор і сіль (1 ч. л.) в теплій воді (36-38°C). Додати борошно і соняшникову олію (2 ст. л.), замісити тісто.
02
Скачати в кулю, накрити рушником і залишити на 1 годину для підйому.
03
Тісто розділити на невеликі шматочки і скачати кульки розміром з невелике куряче яйце, укласти в змащену олією форму (2 ст. л.) і залишити на 30 хвилин.
04
Кульки змастити жовтком і поставити в розігріту до 200°C духовку на 20-25 хвилин.
05
Пропустити часник через прес, додати соняшникову олію (2 ст. л.) і сіль (1 ч. л.) за смаком і збити. Можна додати свіжу зелень за смаком.
06
Пампушки вийняти з духовки і змастити часниковим соусом.
07
Накрити рушником і залишити на 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)