
Гарбуз в листковому тісті
Ingredients for the recipe
Ingredients
Videnski Bulochky Yeast Frozen Dough
500 г.
Hokkaido Pumpkin
500 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
7 Flour 1kg
50 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Spice Cinnamon Ground
3 ч. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Гарбуз очистити і нарізати кубиками невеликого розміру.
02
На деко, змащене олією, викласти кубики гарбуза. Деко поставити в розігріту до 180°С духовку. Випікати 15 хвилин. Після чого його остудити.
03
Тим часом листкове тісто розділити на невеликі шматочки і кожен розкатати в квадратики рівної товщини.
04
В окремій ємності цукор змішати з корицею. Яйце трохи збити виделкою.
05
Кожен квадратик змастити збитим яйцем і викласти в центр трохи гарбузової начинки. Зверху присипати цукром і корицею, скрутити тісто конвертиком. При цьому добре склеїти краї.
06
Деко знову змастити олією і викласти на нього готові конвертики. Деко поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати близько 30-40 хвилин до рум'яного кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)