
Суп-пюре з кабачками і кольоровою капустою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
500 г.
Rud Quick Frozen Cauliflower 400g
500 г.
Carrots
150 г.
Onion
150 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Нарізати дрібно цибулю, кабачки порізати дрібними кубиками.
02
Натерти моркву на середній тертці.
03
Цвітну капусту розібрати на суцвіття.
04
У каструлі на соняшниковій олії обсмажити цибулю. Потім додати моркву і смажити разом протягом 7 хвилин.
05
Додати кабачки і капусту, трохи посолити, поперчити, перемішати.
06
Залити гарячою водою так, щоб вона покривала овочі.Варити протягом 20 хвилин.
07
Готові овочі покласти в блендер і додати трохи бульйону. Подрібнити.
08
У тарілки налити суп. Якщо він здається дуже густим, можна додати трохи бульйону, в якому варилися овочі.
09
Прикрасити зеленню за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)