
Червоний вітамінний холодний суп
Яка прекрасна пора року літо, воно завжди дарить нам можливість насититись вітамінами з повна для того, щоб зустріти осінь повними сил. Скільки ж барвистих відтінків та смакових насолод ви отримаєте куштуючи цей корисний супчик. Насичений солодкою та хрумкою морковкою, червоним пекучим перчиком та відмінним смаком червоного м’ясистого помідора, курячий бульйон є незамінним компонентом страви, легким і водночас дієтичним. Насолоджуючись даною стравою, ви відчуєте не тільки як втамовується ваш голод, оскільки суп є надзвичайно поживним, а і те, як до вас повертаються сили та життєва енергія, необхідна протягом всього дня. Такий дивовижний шедевр надасть вам можливість відчути себе бадьорим і активним, незважаючи на гнітючу спеку літнього дня.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
3 шт.
Carrots
3 шт.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Food Studio Chicken Broth 500ml
400 мл
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
60 мл
Packed Onion from 3kg
80 г
Garlic
2 зуб.
Runa Vinegar 9% 0.75l
2 ст.л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Дрібно нарізати моркву, червоні перці і помідори, викласти в каструлю і залити бульйоном. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити до м'якості моркви.
02
Розігріти сковорідку і додати оливкову олію. Пасерувати дрібно нарізану цибулю і подрібнений часник до золотистого кольору.
03
Викласти все в блендер і подрібнити до однорідного стану. Охолодити і додати оцет.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)