
Заливний пиріг-перевертиш із грушами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dove Advanced Care Go Fresh Pear Scent Stick Anti-perspirant 50ml
6 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
300 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
7 Flour 1kg
200 г.
Dobryk Baking Powder
1 ст. л.
Baking Soda 500g
0,5 ч. л.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Lemon
0,5 шт.
Aro Powdered Sugar 250g
за смаком
Preparation steps
01
Для тіста, міксером збити яйця з цукром в пишну піну.
02
Потім додавати, невеликими порціями, сметану, продовжуючи збивати.
03
Борошно висипати в окрему миску, додати розпушувач, соду і корицю. Все перемішати і потім, помішуючи, порціями ввести в яєчно-сметанну суміш так, щоб маса стала однорідною і без грудочок.
04
Груші очистити від шкірки, вирізати серцевину і нарізати акуратними часточками.
05
Видавити з половинки лимона сік і трохи змастити ним дно форми для випічки. Викласти в неї шматочки груші по колу.
06
Зверху груші обережно залити тістом, щоб не порушити «укладку». Зверху тісто можна присипати невеликою кількістю кориці.
07
Випікати пиріг у духовці розігрітій до 180°С близько 40 хвилин - до золотисто-коричневого кольору.
08
Пиріг вийняти з духовки і остудити у формі. Потім перевернути пиріг на блюдо, повністю остудити і зверху посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)