
Китайський кисло-солодкий соус
Хочете приготувати щось особливе, ексклюзивне? Китайський кислосолодкий соус стане відмінним помічником для вас. Він зробить особливою будь-яку страву. Здавалося б, це всього лише соус, без якого можна обійтися. Але ось така маленька деталь доповнює щось велике.
Всього за 20 хвилин на вашому столі з'явиться кисло-солодкий соус, який додасть пікантності картоплі, м'ясу, рибі, рису, овочам на грилі. Соус перетворить на делікатес будь-яке обране вами блюдо. Він зробить будь-яку страву улюбленою.
З таким соусом ви подумки відправитеся у далеку Азію, поринете у світ новаторства і неповторної краси. Насолоджуйтесь!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
1,5 ст. л.
Vinegar 9% 1l
2 ст. л.
Mutti Tomato Puree 500g
1 ст. л.
Kaiseki Soy Sauce 1l
1 ст. л.
Freshme Orange Juice 0.5l
3 ст. л.
7 Flour 1kg
1 ч. л.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно підготувати кухлик. В нього покласти по черзі цукор, оцет, томатне пюре, соєвий соус і апельсиновий сік.
02
Потім додати в кухлик борошно змішане з 4 столовими ложками води.
03
Поставити отриману суміш на вогонь та довести до кипіння, при цьому потрібно постійно помішувати її.
04
Подавати китайський кисло-солодкий соус гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)