
Вишневий кекс
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lemon
1 шт.
7 Flour 1kg
275 г.
Dried Cherries
250 г.
Dobryk Baking Powder
20 г.
Veres Cherry Confiture 370g
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Preparation steps
01
Збити до стану піни розм'якшене вершкове масло, цукор, натерту цедру половини лимона і дрібку солі. По одному додати яйця, не припиняючи перемішувати. Постійно розмішуючи, додати борошно, змішане з розпушувачем, замісити тісто.
02
Ягоди вишні помити, 15 найкрасивіших ягід відставити убік для прикрашання. Залишені ягоди очистити від плодоніжок і кісточок, перемішати з тістом.
03
Викласти тісто на застелену папером для випічки прямокутну форму для кексу (довжина близько 25 см.). Випікати його в заздалегідь розігрітій до 200°C градусів духовці на середньому вогні близько 15 хвилин. Витягнути кекс з духовки, зробити неглибокий хрестоподібний надріз, пекти ще близько години при 175°C градусах на вогні нижче середнього.
04
Витягнути пиріг з духовки, викласти остигати. Розігріти конфітюр з невеликою кількістю води, процідити через сито. Намазати пиріг з усіх боків розігрітим конфітюром. Посипати фісташками, прикрасити ягодами вишні, дати охолонути, нарізати на шматочки, подавати до столу.
05
Маленька порада: при додаванні ягід вишні в тісто розмішувати їх дуже обережно, щоб вони не дали сік і тісто не забарвилося в червоний колір. Не в сезон можна робити такий кекс з коктейльними вишнями.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)