
Карасі в духовці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Carassius
800 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
100 мл.
Garlic
3 зубчики
Lasochka Pava Priprava Seasoning for Fish 30g
3 ч. л.
Metro Chef White Sesame Seeds 400g
5 г.
Dill And Parsley Bunch 100g
1 пучок
Marka Promo Bunch of Parsley 70г
1 пучок
Salt Egypt
3 г.
Cykoria Breadcrumbs 200g
10 г.
Preparation steps
01
Рибу вимити, почистити і видалити плавники.
02
Змішати сіль, приправу для риби, кунжут і дрібно нарізані часточки часнику. Заправити масу оливковою олією і перемішати.
03
Карась замаринувати отриманою масою і поставити в холодильник на 1 годину.
04
Форму для випічки посипати панірувальними сухарями. Мариновану рибу посипати кропом, петрушкою і сухарями.
05
Запікати карасів в розігрітій духовці протягом 35-40 хвилин при температурі 200°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)