
Шоколадне печиво з зефіром
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
350 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
200 г.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Baking Soda 500g
0,5 ч. л.
Homemade Butter
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
600 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл.
Carmencita Vanilla Extract 150ml
1,25 ч. л.
Gift Marshmallow
12 шт.
Preparation steps
01
Для приготування глазурі, висипати 400 г. цукру в миску, додати 100 мл. топленого охолодженого вершкового масла, 50 г. какао-порошку, збити суміш. Додати 50 мл. молока, 0,25 ч. л. ванілі, збити вінчиком до однорідної маси.
02
Для приготування печива змішати борошно, 150 г. какао порошку, соду і сіль. Окремо в мисці збити міксером 100 г. розм'якшеного вершкового масла і 200 г. цукру, протягом 2 хвилин, до легкої і пухкої консистенції. Додати яйце, 100 мл. молока, 1.ч. л. ванілі. Ретельно збити. Додати борошняну суміш, змішати до однорідної маси.
03
Викласти тісто на лист для випічки за допомогою столової ложки. Випікати в заздалегідь розігрітій до 190°C духовці 10-12 хвилин.
04
Готове печиво вийняти з духовки. Зефір розділити по горизонталі на дві частини. Покласти зверху кожного печива половинку зефіру, трохи придавити, повернути в духовку, випікати 2-2,5 хвилини. Вийняти з духовки, дати повністю охолонути.
05
Покрити 1 ст. л. глазурі кожне печиво, розподіливши по всій поверхні зефіру.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)