Французький буряковий салат - Image

Французький буряковий салат

Number of servings: 2Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch
Цей приємний і смачний салат насичений корисними інгредієнтами, він створить атмосферу свята кожній, навіть найпростішій вечері. Цей салат - джерело багатьох корисних речовин, вітамінів і мікроелементів. Тому його можна робити навіть у холодну пору - він збагатить організм, який потребує вітаміни взимку. У козячому сирі багато кальцію, тому його бажано їсти всім: і дітям, і дорослим. Простіше кажучи, такий салат вигідно робити в будь-якому випадку - адже він принесе тільки користь і приємно прикрасить вашу вечерю. У ньому добре поєдналися корисність і приємний смак інгредієнтів. Подавати його можна з будь-яким гарніром на ваш смак.

Ingredients for the recipe

Beetroot
7.99 - 17.40

Beetroot

per 1 kg

Ingredients

Beetroot

1 шт.

Grapefruit

1 шт.

Entrepinares Goat Cheese

50 г.

Walnut Kernel

50 г.

Red Onion

1 шт.

Leaves Porcelain Salad Bowl 15x7cm 500ml

2 шт.

Auchan Natural Juice of Pink Grapefruit 1l

2 ст. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Kuhne Walnuss & Essig 250ml

1 ч. л.

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ч. л.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Спочатку потрібно запекти буряк в духовці до повної готовності. Дати йому охолонути та порізати на маленькі квадратики. Потім очистити грейфрут від шкірки та також нарізати такими ж самими шматочками.

02

Нарізати козячий сир квадратиками та злегка подрібнити горіхи. Дрібно нарізати цибулю півкільцями та покласти сито і облити окропом. Замаринувати її в оцті з сіллю та цукром.

03

На дно глибокої тарілки покласти листя салату. Всі інгредієнти салату перемішати і заправити грейпфрутовим вінегретом: змішати сік грейфрута, оливкову олію та сіль, цукор, перець, оцет. Щільно закласти салат в салатне кільце та зверху прикрасити маринованою цибулею.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Nut Sponge Cake

Nut Sponge Cake

8

50 min