
Жульєн з червоної риби
Ingredients for the recipe
Ingredients
Live Trout
300 г
Onion
2 шт.
7 Flour 1kg
1 ст.л. (без гірки)
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
150 г
Dill 70g
за смаокм
Spice Pepper Mix
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Філе риби промийте, обсушіть і наріжте середніми шматочками.
02
Цибулю наріжте чвертькільцями.
03
Сир натріть на крупній терці.
04
У сковороді розігрійте олію (можна використовувати і топлене вершкове масло, в цьому випадку смак страви буде тонше, але при цьому вона може стати дещо жирнуватою), викладіть цибулю, посипте її сумішшю перців і солі і обсмажте до м'якості. Уважно стежте, щоб не пережарити цибулю - вона повинен залишатися дуже м'якою.
05
До цієї ж сковороди викладіть шматочки форелі, перемішайте і обсмажуйте все ще 2 хвилини.
06
Присипте рибу з цибулею борошном, добре перемішайте і влийте вершки. Продовжуйте готувати на середньому вогні, постійно помішуючи, поки соус не набуде потрібної густоти - він повинен бути не дуже жирним, але і не дуже густим. При цьому, додатково підливаючи вершки, ви можете регулювати густоту соусу.
07
Після цього рибу в соусі посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте. Розкладіть масу у кокотниці (спеціальні невеликі формочки з довгою ручкою для жульєну) або просто викладіть в одну велику форму.
08
Посипте тертим сиром.
09
Запікайте в розігрітій до 180°C духовці, поки сир не розплавиться і на ньому не утвориться золотиста скоринка (приблизно 7 хвилин).
10
Жюльєн можна подавати просто у кокотницях, посипавши свіжою зеленню кропу. Bon appétit!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)