
Спагеті марінара
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Young Onions
1 шт.
Garlic
3 шт.
Carrots
1 шт.
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
400 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
135 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Akura Fish Broth Hondashi Seasoning 30g
3 ст. л.
Seafood Line frozen in shell mussels 50/70 1000g
12 шт.
Chumak Spaghetti Pasta 400g
375 г.
Homemade Butter
30 г.
Cod mince Veladis 0.5kg
125 г.
Vici Raw-Frozen Glazed Squid Tubes U7 1kg
125 г.
Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50
200 г.
Badia Garlic and Parsley 141.7g
4 ст. л.
Preparation steps
01
Для приготування соусу, у сковороді розігріти оливкову олію, подрібнити цибулю і моркву, додати їх у сковороду, обсмажити протягом 10 хвилин на середньому вогні, до золотистого кольору.
02
Додати в сковороду подрібнені 2 зубчики часнику, влити консервовані помідори, вилити 125 мл. вина і додати цукор.
03
Довести до кипіння суміш у сковороді, зменшити вогонь, тушкувати протягом 30 хвилин, періодично помішуючи.
04
Розігріти вино, яке залишилося в окремій сковороді, додати подрібнений 1 зубчик часнику, влити рибний бульйон. Додати мідії, закрити сковорідку кришкою, готувати на сильному вогні, періодично струшуючи, готувати протягом 5 хвилин. Наприкінці, викинути мідії, що не відкрилися.
05
Відварити спагеті в трохи підсоленій воді. Злити воду, тримати спагеті в теплі.
06
Розтопити вершкове масло в новій сковороді, обсмажити нарізані кільцями кальмари, шматочки тріски і креветки, протягом 2 хвилин до готовності. Зняти сковороду з вогню, додати соус, який заздалегідь приготований, також додати мідії, петрушку і молюски. Трохи нагріти і змішати зі спагеті.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores















 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)