Шарлотка - Image

Шарлотка

Number of servings: 12Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch
Шарлотка - це більш простий варіант пирога. Багато чоловіків, які не дуже вміють готувати, шарлотку роблять з легкістю. Прийшла до нас ця страва з Франції, французи ж, власне, ідею взяли із звичайного англійського пудингу. З роками вони стали додавати різні інгредієнти і експериментувати з цією стравою, а в результаті ми отримали рецепт нескладного пирога. Подають шарлотку теплою, до неї часто додають морозиво або солодкий соус. Начинку можна змінювати залежно від сезону фруктів, які поспіють. А взимку можна використовувати консервовані фрукти. Тобто, готувати цей простий пиріг можна цілий рік.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

200 г.

Vash Tsukor White Sugar 5kg

200 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

4 шт.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

300 г.

Aro Powdered Sugar 250g

50 г.

Eco Ground Cinnamon

2 г.

Pripravka Baking Powder for Dough 18g

1 пакетик

Preparation steps

01

Відокремити яєчні білки від жовтків. Збити білки, поступово додаючи цукор, до утворення густої білої маси.

02

Акуратно перемішати з жовтками і просіяним борошном, додати корицю і розпушувач для тіста.

03

Яблука очистити і нарізати тонкими скибочками.

04

У змащену олією форму викласти частину тіста, рівномірно викласти яблука і покрити тістом, що залишилось.

05

Випікати в духовці 20-35 хвилин при температурі 180°C до утворення світло-коричневої скоринки.

06

Коли шарлотка охолоне, обережно вийняти з форми. При подачі посипати цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Nut Sponge Cake

Nut Sponge Cake

8

50 min

Шарлотка – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua