
Прованське рагу
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
1 кг.
Onion
3 шт.
Celery Stalk
2 шт.
Garlic
5 зубчиків
Pink Tomato in Packing
5 шт.
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
200 г.
Cherry Tomato
15 шт.
Eko Mushroom Soup
1 литр
Metro Chef Cutted Thyme 60g
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Packed Potatoes
500 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Всі овочі дрібно нарізати. У розігріту оливкову олію додати чебрець, нарізане м'ясо. Обсмажити до рум'яної скоринки.
02
Окремо обсмажити подрібнену цибулю і часник до рум'яності, додати селеру та моркву. Смажити 5 хвилин.
03
Додати м'ясо, сіль, перець, свіжі і консервовані помідори, бульйон. Тушкувати 1 годину.
04
Додати картоплю і помідори черрі. Накрити кришкою і довести до готовності картоплі. Додати петрушку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores













 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)