
Цибулевий флан по-французьки
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
1 ст. л.
Packed Potatoes
150 г.
Packed Onion from 3kg
3 шт.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
50 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
8 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
7 Flour 1kg
250 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Grana Padano 32% cheese
200 г.
Aspra Anchovy Fillets in Sunflower Oil 80g
4 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити і відварити цілим. Остудити і натерти на тертці.
02
Для тіста змішати борошно, картоплю і маргарин. Додати воду і швидко замісити тісто. Поставити в холодильник на 1 годину.
03
Цибулю очистити і нарізати кільцями. Розтопити маргарин, просмажити цибулю. Охолодити.
04
Натерти сир. Змастити форму для пирога маргарином. Розкачати тісто, викласти у форму, проткнути в декількох місцях виделкою. Поставити в холодильник на 15 хвилин.
05
Розігріти духовку до 200°C. Запікати оболонку для пирога 10 хвилин.
06
Збити яйця і молоко, додати сир. Приправити сіллю, перцем. З'єднати з цибулею. Вилити начинку в оболонку пирога. Розрізати філе анчоусів уздовж.
07
Оформити флан анчоусами і маслинами. Запікати 25 хвилин 150°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)