
Рибний салат із мінтая
Будь-яке свято, навіть звичайне, не обходиться без холодних закусок. Крім канапе і різних бутербродів е, це ще й легкі смачні салати. Але завжди хочеться, щоб салат був не просто приємний на смак, але і корисний. А ще, яка ж господиня не хоче похвалитися новими рецептами, які вона познаходила в інтернеті або кулінарній книзі, щоб здивувати своїх гостей? Якщо це про вас, тоді швидше спробуйте зробити салат з мінтая. Як відомо, риба буде до речі навіть за вечерею, адже її м'ясо багате на білки, а значить і корисно для вас. Крім риби в цьому салаті є морква і кріп, що робить цей салат дуже легким і в теж час простим. Тому вам не доведеться витрачати багато часу на приготування, а ваші гості будуть ласувати смачним салатом з мінтаю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fried Pollock Fillet
500 г.
Carrots
100 г.
Dill 70g
1 пучок
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Відварити моркву протягом 30-40 хвилин до готовності, остудити.
02
Філе мінтая відварити протягом 15 хвилин з моменту закипання. Остудити.
03
Розділити рибу руками на дрібні шматочки, видалити кісточки, якщо вони є.
04
Моркву протерти на дрібній тертці, а кріп дрібно нарізати.
05
У салатницю покласти рибу, моркву, кріп, майонез, посолити і перемішати. Готовий салат поставити на 1 годину в холодильник.
06
При подачі на стіл можна прикрасити кропом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)