Заливне з лосося - Image

Заливне з лосося

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch
Це заливне можна приготувати швидко і просто, на швидку руку. Заливне з лосося дуже корисне для людського організму. Користь лосося в тому, що його м'ясо багате поліненасиченими жирними кислотами Омега -3. Одна порція лосося містить повну добову норму вітаміну D і половину норми заліза, кальцію, магнію, В6, В12 і інших корисних речовин. Особливо ця риба корисна для дітей. Щоб желе добре вийшло з форми, потрібно потримати її кілька секунд в гарячій воді, а потім перекинути заливне з лосося на плоску тарілку, на яку вже викладені листя зеленого салату. Це заливне з лосося прекрасно впишеться в меню на будь-яке свято.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Chilled Salmon Piece

500 г.

Dobryk Gelatin 15g

за смаком

Carrots

0,5 шт.

Preparation steps

01

Поставити каструлю із водою на вогонь, посолити, довести до кипіння. Покласти у воду нарізане на невеликі шматки філе риби зі шкірою. Відварити до готовності.

02

Остудити рибу не виймаючи з бульйону, після чого витягнути, зняти шкіру, перекласти філе на тарілку.

03

Відварити моркву окремо. Після, остудити, нарізати не надто тонкою соломкою. Додати моркву до риби.

04

У холодну кип'ячену воду додати желатин, замочити на час. Вмішати желатин в ще теплий бульйон, поставити на вогонь, довести до кипіння. Потім процідити суміш бульйону і желатину.

05

Отриманим желе залити рибу із морквою у формі, прибрати на кілька годин в холодильник до повного застигання.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min