
Сангрія з яблуками і коньяком
Літо - це прекрасна спекотна пора. Для того, щоб максимально комфортно насолодитися цим часом, пропонуємо Вашій увазі рецепт освіжаючого прохолодного коктейлю родом з Іспанії під назвою «Сангрія». Існує багато різновидів цього напою. Здавна головним компонентом, який входить до будь-якого складу сангрії, є червоне вино і фрукти. У даному рецепті використовується також коньяк. Правильно приготовлений напій ні в якому разі не повинен п'янити, а навпаки, освіжає і бадьорить.
Ingredients for the recipe
Ingredients
J.Hofstatter Schiava Dry Red Wine 0.75l
2 пляшки
Frapin Cognac 40% 0.7l
100 мл.
Freshme Orange Juice 0.5l
100 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Orange
2 шт.
Lemon
2 шт.
Lime
3 шт.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
2 шт.
Devaitis Carbonated Mineral Water 2l
2 склянки
Preparation steps
01
У великій каструлі змішати вино, коньяк, апельсиновий сік і цукор. Перемішати до розчинення цукру.
02
Додати апельсин, нарізаний тонкими скибочками, лимон, лайм, нарізані кружечками, і яблука, нарізані скибочками.
03
Поставити в холодильник на 1 годину.
04
Дістати з холодильника і додати газовану воду. Подавати в келихах з льодом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)