
Саморобна локшина по-китайськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
500 г (або трохи більше)
Shrimps 90/120
150 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Salt Egypt
7 г
Baking Soda 500g
1 ч.л.
Preparation steps
01
Білки відокремити від жовтків (білки нам не знадобляться).
02
Креветки дуже дрібно порубіть і викладіть в широку миску.
03
У склянці ледь теплої води розчиніть соду.
04
У миску з креветками влийте білки, додайте сіль, просійте туди ж борошно гіркою, зробіть у ній поглиблення, і, замішуючи тісто, поступово вливайте розчин соди з водою.
05
Продовжуйте вимішувати тісто, при необхідності додаючи борошно і воду, поки воно не стане однорідним і достатньо щільним. Скачайте тісто в кулю і, накривши рушником, залиште приблизно на 15 хвилин.
06
На присипаній борошном поверхні розкачайте тісто в дуже тонкий пласт і, склавши навпіл, наріжте досить широку довгу локшину.
07
Відваріть локшину в підсоленій киплячій воді до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)