
Картопляний суп з печерицями
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
5шт
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
500г
Leek
1 великий стебло
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1000мл
Homemade Butter
за смаком
Salt Egypt
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10г
Preparation steps
01
Картоплю очистити, розрізати навпіл, залити окропом, довести до кипіння, варити до напівготовності, приблизно 15 хв.
02
Одночасно у грибів відокремити ніжки і дуже дрібно нарізати. Так само дрібно нарізати порей. Капелюшки нарізати середніми шматочками. У каструлі з товстим дном розігріти 2 ст. л. вершкового масла, покласти гриби і порей, посолити, обсмажити на сильному вогні 5 хв. Потім влити молоко, довести до кипіння, варити на слабкому вогні 10 хв.
03
Збити молоко з грибами та пореєм в блендері до однорідності, повернути в каструлю. Додати картоплю, вливши трохи відвару. Посолити і поперчити.
04
Варити до абсолютної м'якості картоплі, після цього прямо в каструлі подрібнити її пресом для картоплі, щоб вийшов густий суп. Подавати, злегка окропивши оливковою олією.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)