
Пісні пиріжки з горохом із заварного тіста
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
2 ст.
Akvulya Still Water 2l
1 ст.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
3 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
0,5 ст. л.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Split Peas
400 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Preparation steps
01
Розігріти сковороду з рослинною олією, висипати нарізану дрібно цибулю, обсмажити, додати варений горох, смажити 5-7 хвилин. Перекласти в блендер, подрібнити до стану пюре. Дати охолонути.
02
У 1 ст. теплої води розчинити цукор і дріжджі. У мисці змішати борошно і сіль. У борошняну суміш влити дріжджову, змішати. Влити 1 ст. окропу, замісити тісто. Залишити на 2 години настоятися.
03
Розділити готове тісто на кілька шматочків, розкачати кожен, викласти начинку з гороху, защипнути краї.
04
Обсмажити пиріжки на олії на розігрітій сковороді з кожного боку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)