
Полента з курячим соусом
Полента - страва італійської кухні, каша з кукурудзяного борошна, аналог мамалиги. Вона готується замішуванням кукурудзяного борошна у воді дерев'яною ложкою протягом 40 хвилин або поки вона не загусне, щоб триматися на ложці. Якщо в поленті залишилися грудочки, потрібно долити ще трохи бульйону або води і вони пропадуть. Вибираючи кукурудзу, натискають пальцем на зерно - якщо воно тріскається, кукурудза молода і соковита. Зазвичай полента не підноситься, як окрема страва, а подається з овочами, м'ясом, зеленню, грибами. Подають поленту з різноманітними соусами і тертим гострим сиром, прикрашають листочками базиліку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Corn Groats
200 г.
Akvulya Still Water 2l
1 л.
Chicken Minced
200 г.
Chumak Tomato Paste 25% 300g
1 ч. л.
KhMZ Sour Cream 20%
4 ст. л.
Kotanyi Bay Leaf 4g
1 шт.
Garlic
2 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Spice White Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Закип'ятити воду в каструлі, поступово висипати крупу в воду, змішувати 30-40 хвилин, до загустіння.
02
Для приготування соусу необхідно розігріти сковороду, влити оливкову олію, обсмажити подрібнені часник з цибулею, додати в сковороду фарш, обсмажити на сильному вогні. Додати сметану і томатну пасту, влити 50 мл. води, перемішати. Наприкінці додати чорний і білий мелений перець за смаком.
03
При подачі викласти на тарілку готову кашу, зверху викласти м'ясний соус.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)


.png)


 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)