
Маринований імбир
Хочете жити довго - вживайте імбир. Білий корінь містить суцільні вітаміни, амінокислоти, антиоксиданти, мікроелементи. Подумати тільки, ще в ІІІ столітті до н.е. почали проводиться дослідження корисності унікального кореня. Імбир за своїми корисними властивостями можна порівняти з часником, він так само знищує мікроби і підвищує імунітет. Проте, на відміну від часнику, має приємніший аромат. У кулінарії пекучий корінь застосовують дуже давно, наприклад в Японії він є обов'язковим продуктом в суші. Із-за використання сирої риби, пряність виступає захистом від мікробів, маючи бактерицидну дію. Цікаво, але при маринуванні, імбир зберігає усі свої корисності, тому любителі гостренької приправи можуть запастися нею на декілька місяців і насолоджуватися стравами з її участю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml
300 г.
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
120 мл.
Kuhne Red Wine Vinegar 250ml
3 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
25 г.
Akvulya Still Water 2l
4 ст. л.
Salt Egypt
щіпка
Preparation steps
01
Очистити імбир (клубень) від шкірки. Нарізати кружечками. Висипати в каструлю. А потім залити окропом.
02
Посолити. Далі перемішати. Варити 4 хвилини. Після, злити воду і остудити.
03
Приготувати маринад: розчинити цукор у гарячій обов'язково кип'яченій воді. Влити оцет і вино. Розмішати.
04
Скласти імбир у банку. Залити маринадом. Закрити кришкою і залишити на 3 дні у прохолодному місці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)