
Курячі шлуночки у томатному соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Chicken Stomachs
600 г.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Carmencita Curry 40g
1 ч. л.
Salvest Ketchup 530g
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Garlic
3 зуб.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
50 мл.
Preparation steps
01
Курячі шлунки промити, видалити жовті плівки і ще раз промити. Потім воду посолити і закип’ятити, додати в неї лавровий лист. Після кипіння вкинути курячі шлунки. Варити їх до готовності протягом двох годин.
02
Із шлунків злити бульйон. Шлунки порізати соломкою. Розігріти в сковороді рослину олію, додати помідори, тушити помішуючи. Після цього посипати порошком карі та перемішати.
03
Потримати трохи на вогні та додати кетчуп. В соус викласти шлунки, додати трішки води та часник. Тушити під кришкою близько 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)