
Тарталетки з ромовими вишнями
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
120 г.
Homemade Butter
125 г.
Lemon
1 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 ст. л.
Almond
20 г.
Dried Cherries
500 г.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
10 г.
Pott Rum 54% 0.7l
50 мл.
Pripravka Vanilla 2g
5 г.
Preparation steps
01
Масло (дуже холодне) перетерти в крихту з цукром, додати цедру і мелений мигдаль. Просіяти борошно, додати яйця і продовжувати перетирати тісто руками. Повинна вийти консистенція, схожа на мелені сухарі.
02
1/4 крихти відкласти, в решту влити молоко (дуже холодне) і замісити тісто. Довго не вимішувати, інакше може пропасти розсипчастість. Скачати в кулю, загорнути в плівку і прибрати на годину в холодильник.
03
Поки тісто відпочиває в холодильнику, підготувати вишню. Відокремити від кісточок і засипати цукром, ваніллю і залити ромом. Нехай настоюється близько 20 хв.
04
Вишню викласти в каструлю, додати крохмаль і готувати хвилин 10-15 на невеликому вогні до загустіння.
05
Коли тісто підійшло – розкачати товщиною 1 см. і викласти у форми для тарталеток, наколоти виделкою. І ще раз прибрати, тепер уже в морозилку, хв. на 15.
06
Духовку розігріти до 180°C градусів, дістати тарталетки і наповнити вишнями, зверху присипати залишками крихт.
07
Із залишків тіста можна зробити слайси (смужечки зверху) і викласти їх на тарталетки у формі сітки, змастивши збитим яйцем. Випікати при 180°C 20 хв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)