
Суп з нуту, перцю чилі і коріандру
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chickpea
225 г.
Red Chili Pepper
3 шт.
Eco Coriander Peas
2 ст. л.
Cilantro 70g
20 г.
Life Extension Black Cumin Seed Oil 60 softgels
1 ст. л.
KhMZ Sour Cream 20%
200 г.
Homemade Butter
50 г.
Garlic
6 зубчиків
Lemon
1 шт.
Eco Turmeric 20g
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
У холодній воді замочити горох нут на 12 годин.
02
Після чого воду злити, а горох промити.
03
Закип'ятити приблизно 2 літри води і засипати нут в киплячу воду. Коли вода знову почне закипати, знизити вогонь і варити так близько 1 години під кришкою.
04
На сковороді злегка прожарити насіння коріандру і кмину. Потім зняти їх з вогню і потовкти у ступці.
05
На цій же сковороді розтопити вершкове масло і додати, пропущений через прес, часник і дрібно подрібнений перець чилі (2 шт.), А також товчені спеції. На слабкому вогні прожарити хвилин 5, потім додати куркуму і ще трохи витримати на сковороді, постійно помішуючи.
06
Коли нут зваритися, бульйон злити в окремий посуд, а нут перекласти в кухонний комбайн. Додати півсклянки бульйону і перемолоти в однорідну масу.
07
Акуратно зняти з лимона цедру і додати її в комбайн. Також додати туди кінзу, спеції зі сковороди і трохи бульйону. Добре перемішати.
08
Потім вміст комбайна перекласти в каструлю, залити залишком бульйону і довести до кипіння. Додати сіль і перець за смаком і варити на слабкому вогні 30 хвилин.
09
Подавати суп варто теплим зі сметаною і лимонним соком. Також можна приправити подрібненим перцем чилі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)