
Tender soup with clams
Ingredients for the recipe
Ingredients
MoreLove Snails in Garlic Sauce
23-25 pcs
Packed Onion from 3kg
4 pcs
Homemade Butter
35-45 g
Bastida Me Gusta White Wine 0.75l
1 wineglass
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
1 wineglass
Meat broth Big spoon 10g
1 l
Carrots
25 g
Celery Stalk
25 g
Leek
25 g
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
2 pcs
Parsley 70g
30 g
Preparation steps
01
Овочі потрібно порізати соломкою, а зелень подрібнити в блендері.
02
Цибулю нарізати дрібними кубиками і викласти в сотейник або каструльку з товстим дном, додати половину подрібнених виноградних равликів. Гасяться вони з додаванням вершкового масла приблизно 15-20 хвилин.
03
Після цього вливаємо бульйон, вино, чекаємо, поки рідина закипить.
04
Далі додаємо решту равликів, нарізані овочі і тушкуємо ще як мінімум 10 хвилин.
05
Далі готуємо жовтки і вершки: змішуємо їх між собою і вливаємо в останній момент, коли суп практично перестав кипіти.
06
Наостанок суп посипається зеленню петрушки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)