
Шоколадно-мигдалевий пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Aro Powdered Sugar 250g
200 г
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ч.л.
Merci Dark Chocolate Candies 250g
100 г
Almond
100 г
Dr.Oetker for baking starch 1000g
100 г
Salt Egypt
дрібка
Homemade Butter
50 г + ще трохи для змащення форми
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
2 ст.л.
Preparation steps
01
Мигдаль (75 г.) змолоти блендером або кавомолкою в борошно. Решту цілих горішків відкласти для оздоблення.
02
Половину плитки шоколаду розламати на шматочки і розтопити на водяній бані, остудити.
03
Духовку розігріти до 180°C.
04
У мисці з'єднати яйця, цукрову пудру (125 г.), ванільний цукор і сіль і все добре збити.
05
Влити остиглий розтоплений шоколад і продовжити збивання.
06
Невеликими порціями ввести просіяний крохмаль і мигдалеве борошно, акуратно перемішати тісто і наповнити ним змащену вершковим маслом форму. Випікати пиріг у розігрітій духовці близько 45 хвилин. Остудити на решітці.
07
Для глазурі розтопити решту шоколаду і вершкове масло, ввести решту цукрової пудри, влити трохи води і прогріти все на невеликому вогні, помішуючи, довівши однорідного стану.
08
Отриманою глазур'ю змастити пиріг зверху і з боків. Посипати какао, пропустивши його через сито.
09
У каструльці довести трохи води до кипіння і на 1 хвилину занурити в неї мигдаль. Потім вийняти його шумівкою і викласти на пласку тарілку. Очистити мигдаль від оболонки, натискаючи на ядро пальцями. Після покласти мигдаль в холодну воду, промити, викласти на деко і підсушити в духовці при 60°C приблизно 5 хвилин. Очищеним мигдалем прикрасити пиріг при подачі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)