
Шоколадно-апельсиновий хліб
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
100 мл.
Top Grade Wheat Flour
550 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
2,5 ч. л.
Aromiks Cocoa Powder 100g
50 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 ст. л.
Banka Spetsiy Orange Zest 90g
1 ч. л.
Spice Cinnamon Ground
0,5 ч. л.
Homemade Butter
2 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
50 мл.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Salt Egypt
1 ч. л.
Preparation steps
01
У миску висипати дріжджі, залити теплу воду, ретельно перемішати.
02
Окремо змішати борошно, какао-порошок, цукор, цедру, корицю і сіль. Руками перемішати. Додати нарізане розм'якшене вершкове масло, після влити молоко, додати яйце і дріжджі.
03
Вимісити тісто. Змастити миску маслом, покласти в неї тісто, кілька разів перемішати в мисці його, щоб тісто ретельно покрилося маслом.
04
Накрити миску рушником зверху, поставити в тепле місце на 1 годину.
05
Викласти тісто у змащену форму для випікання. Змастити зверху хліб рослинною олією, накрити рушником, залишити на 1 годину в теплому місці.
06
Духовку розігріти до 190°C. Поставити форму в духовку, відразу ж зменшити температуру до 180°C, дістати через 30-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)