
Салат із консервованої горбуші
Цей нескладний рецепт підійде і для звичайного столу, і для святкового застілля. Його головний секрет у використанні кукурудзи, яка прикрасить страву, зробить її презентабельною і додасть їй неповторного смаку. У консервованої горбуші зберігається багато корисних речовин і вітамінів, тому салати з нею виходять не тільки смачні, ароматні, але й корисні. Купуючи горбушу, краще всього вибирати консервовану у власному соку, а не в маслі. Така рибка більш соковита, і салат вийде ще смачніше. Готовий салат ставлять ненадовго в холодильник, щоб настоявся.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Veladis Pink Salmon in Oil 160g
150 г.
Boiled Rice with Butter
300 г.
Cucumber
1 шт.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
4 ст. л.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
KhMZ Sour Cream 20%
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Відварити яйця вкруту.
02
У цей час очистити огірок від шкірки і нарізати невеликими шматочками.
03
Коли яйце звариться, остудити його під холодною водою і очистити. Також порізати невеликими шматочками.
04
Змішати всі інгредієнти, заправити сумішшю сметани і майонезу (один до одного), посолити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)