
Равіолі з креветками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
6,5 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Akvulya Still Water 2l
6,5 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
1,5 ч. л.
Grana Padano 32% cheese
4 ст. л.
Bryndza Cheese 35%
2 ст. л.
Shrimps 90/120
350 г.
Parsley 70g
1,5 ст. л.
Basil in Pot
6,5 ст. л.
Fresh Thyme 50g
за смаком
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1,5 ч. л.
Selianski Ultrapasteriuzed Cream 20% 500g
500 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Змішати в мисці борошно, вбити яйця, влити рослинну олію, посолити, замісити тісто, поступово вливаючи при цьому в миску воду, постійно змішуючи. Сформувати з тіста кулю, накрити миску рушником і залишити на 30 хвилин.
02
Очищені креветки подрібнити, розім'яти виделкою бринзу, змішати креветки з сиром в мисці, додати сюди ж лимонний сік, подрібнену петрушку, 4 ст. л. подрібненого базиліка, додати чебрець, посолити і поперчити за смаком. Ретельно перемішати.
03
Тісто розкачати на два тонких листа, на один викласти начинку з інтервалом в 2 см. Накрити зверху начинку другим пластом тіста, притиснути, вирізати ножем квадрати із начинкою.
04
Відварити равіолі в киплячій підсоленій воді. Для приготування соусу необхідно уварити на третину вершки на розігрітій сковороді, додати трохи бринзи, змішати її з вершками, збити міксером до однорідності. Додати сіль і перець за смаком, вмішати подрібнений базилік. Подавати равіолі в тарілці з соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores














 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)